foto

Vladimir Melničenko

  • nar. 8.11.1971 (47 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Smotrjaščaja vdal (TV seriál)
2018 Duet po pravu (TV seriál)
2017 Ženiť nělzja pomilovať (TV seriál)
2016 Major i magija (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
2014 Ličnoje dělo (TV seriál)
2011 Kostoprav (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace