foto

Svetlana Permjakova

  • nar. 17.2.1972 (47 let)
    Perm, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Zombojaščik
2016 Děd Moroz. Bitva Magov
Sindbad. Piraty sjemi štormov
2012 Bolšaja ržaka

TV seriály

2019 Dyldy (TV seriál)
2017 Svidětěli (TV seriál)
Svacha (S02E25)
2010 Interny (TV seriál)
2009 Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
Šalnoj angel (TV seriál)
2008 Petrovka, 38. Komanda Petrovskogo (TV seriál)
Soldaty 14 (TV seriál)
Soldaty 15. Novyj prizyv (TV seriál)
2007 Soldaty 12 (TV seriál)
Soldaty 13 (TV seriál)
2006 Sčastlivy vmeste (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky