foto

Michal Goldman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1982 Breach of Contract
1977 Things We Did Last Summer (TV film)
1974 Caged Heat

Dokumentární

1999 Independent Lens (TV seriál)
1996 Umm Kulthum
1982 Běh času (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2016 Nasser's Republic: The Making of Modern Egypt (TV film)
1999 Independent Lens (TV seriál)

Producentská filmografie

Dokumentární

2016 Nasser's Republic: The Making of Modern Egypt (TV film)
1999 Independent Lens (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2016 Nasser's Republic: The Making of Modern Egypt (TV film)
1999 Independent Lens (TV seriál)
1996 Umm Kulthum

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace