foto

Christopher Coll

  • nar. 28.1.1938 (81 let)
    Liverpool, Merseyside, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Skok do prázdna
1979 Nightingale Sang in Berkeley Square, A
1975 Obnažený státní úředník (TV film)
1972 To Encourage the Others (TV film)
1969 Walk a Crooked Path

TV seriály

1986 Slinger's Day (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Hrdina pro nikoho (TV seriál)
Whoops Apocalypse (TV seriál)
1980 Question of Guilt, A (TV seriál)
Sink or Swim (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Noah's Castle (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
Strangers (TV seriál)
1976 Clayhanger (TV seriál)
Orde Wingate (TV seriál)
Victorian Scandals (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Cuckoo Waltz, The (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
Sam and the River (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Hunter's Walk (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
Oh, Father! (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 Sykes (TV seriál)
The Brothers (TV seriál)
1971 Follyfoot (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
Anyone Can Play (E08)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 The Flaxton Boys (TV seriál)
The Liver Birds (TV seriál)
1967 Man in a Suitcase (TV seriál)
Mr. Rose (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
The Flying Swan (TV seriál)
United! (TV seriál)
Worker, The (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
Villains, The (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Big Pull, The (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

1964 Newcomers, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky