foto

Philippe Sollier

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Iqbal, l'enfant qui n’avait pas peur
2013 Mort ou fisc
2008 Apartmá pro dva (TV film)
2005 Nepostradatelný pomocník
2001 De toute urgence (TV film)

TV seriály

2013 Détectives (TV seriál)
Contre-enquête (S01E06)
2011 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
20 ans déjà ! (S04E07)
2010 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Temps mort (S06E10)
2009 Mes amis, mes amours, mes emmerdes (TV seriál)
2007 Pátrací oddělení (TV seriál)
Connexion dangereuse (S02E05)
2006 Julie Lescautová (TV seriál)
Otcovský instinkt (S15E01)
2005 Julie Lescautová (TV seriál)
Klamné zdání (S14E06)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1996 St. Tropez (TV seriál)

Dokumentární

2016 Arabie Saoudite, les liaisons dangereuses

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky