foto

Harry L. Wolf

  • nar. 20.6.1908
    San Francisco, California, USA
  • zem. 10.11.1993 (85 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1981 The Munsters' Revenge (TV film)
1980 Brave New World (TV film)
Nahá bomba
The Murder That Wouldn't Die (TV film)
1978 Little Mo (TV film)
1974 Cry in the Wilderness, A (TV film)
1972 The Hound of the Baskervilles (TV film)
1971 Devil and Miss Sarah, The (TV film)
Little Game, A (TV film)
Two on a Bench (TV film)
What's a Nice Girl Like You...? (TV film)

TV seriály

1978 Loose Change (TV seriál)
Project U.F.O. (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Lucas Tanner (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
To je vražda, řeklo portské (S03E02)
Sladká, leč smrtící (S03E01)
Dvojitý šok (S02E08)
další epizody (6)
1972 The Snoop Sisters (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
S dýkou v mysli (S02E04)
Rozhodující zápas (S02E03)
Džungle ve skleníku (S02E02)
další epizody (5)
1970 McCloud (TV seriál)
1963 Petticoat Junction (TV seriál)
1962 Don't Call Me Charlie (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
1959 Hennesey (TV seriál)

Dokumentární

1978 Funny Business (TV film)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace