foto

Julija Samojlenko

  • nar. 21.8.1985 (34 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Zoluška

TV seriály

2017 Bělovodě. Tajna zatěrjannoj strany (TV seriál)
2015 Vtoroj brak (TV seriál)
2014 Tajnyj gorod (TV seriál)
2013 Umnik (TV seriál)
2012 A u nas vo dvore... (TV seriál)
MUR (TV seriál)
Poka cvěťot paporotnik (TV seriál)
ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
2011 Advokat (TV seriál)
Nastojaščaja cena (S08E14)
2010 Otděl (TV seriál)
Po pravu (E03)
Gluchar (TV seriál)
Podžog (S03E47)
Zolotiško (S03E33)
2009 Gluchar (TV seriál)
Ťma (S02E48)
Genij (S02E47)
Opjaněnije (S02E46)
další epizody (45)
2008 Gluchar (TV seriál)
Vybor (S01E48)
Volčja staja (S01E47)
Gosť rabočij (S01E46)
další epizody (48)
Univer (TV seriál)
2007 Čas Volkova (TV seriál)
Amulet (S01E16)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky