foto

Dan Glendenning

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2000 Humphrey Jennings (TV film)

TV seriály

2009 Královna (TV seriál)

Dokumentární

2015 Lovci jižních moří (TV seriál)
2014 Dokonalé zvířecí smysly (TV seriál)
The Rules of Abstraction with Matthew Collings (TV film)
2012 Marley
2010 Bitva o Británii s Ewanem McGregorem (TV film)
2009 Poslední nacisté (TV seriál)
2007 Hořící moře (TV film)
The Human Footprint (TV film)
2006 Prehistorický park (TV seriál)
2003 Fat Girls and Feeders (TV film)
2002 Wide Angle (TV seriál)
1997 Moving World of George Rickey, The
1990 Cutting Edge (TV seriál)
1982 Nature (TV seriál)

TV pořady

2002 Top Gear 2010 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace