foto

Džun'ja Kawašima

  • nar. 12.5.1972 (48 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Awake
2019 Ninkjó gakuen
2018 Kan-yû
2017 Ucukušii hoši
2015 Happy Wedding
2013 Bokutači no kókan nikki
Fujiko no kareina ichinichi (TV film)
Manacu no hóteišiki
2012 Robo Ji
2011 Hayabusa
Shuffle
2009 Magare! Spoon

TV seriály

2019 Zombi ga kita kara džinsei micumenaošita ken (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Kaseifu no Mitazono (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
2017 Gekokujo Juken (TV seriál)
2016 Love Love Alien (TV seriál)
2015 Sekando Rabu (TV seriál)
2014 GTO: the Great Teacher Onizuka (TV seriál)
Henšin (TV seriál)
Hirugao (TV seriál)
Kazokugari (TV seriál)
Ojadži no senaka (TV seriál)
Wataši no kirai na tantei (TV seriál)
2013 Ando Lloyd~A.I. knows LOVE ?~ (TV seriál)
Otenki Oneesan (TV seriál)
Shuden Bye Bye (TV seriál)
2012 Džun to ai (TV seriál)
O-PARTS (TV seriál)
Soup Curry (TV seriál)
Šičó no mukudono (TV seriál)
2011 Šinja šokudó 2 (TV seriál)
2010 Nihodžin no širanai nihongo (TV seriál)
Uchû inu daisensô (TV seriál)
2009 Šinja šokudó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky