foto

Céline Guignard

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2017 Gauguin
2015 Mon cher petit village (TV film)
2014 Ceci est mon corps
Měl jsem si vzít jiné boty
2013 Dans sa bulle
2011 Rituels meurtriers (TV film)
Vítej, Kaniusho (TV film)
2010 Fracture (TV film)
2009 Fausses innocences (TV film)
Le repenti (TV film)
2008 Drôle de Noël! (TV film)
Nový protokol
2005 Nuit noire, 17 octobre 1961 (TV film)
2004 Na hraně (TV film)
Procès de famille (TV film)
2003 À cran (TV film)
1997 Romaine

TV seriály

2016 Duel au soleil (TV seriál)
Les Blessures du passé (S02E06)
A l'eau claire (S02E05)
V.I.P. (S02E04)
2014 Duel au soleil (TV seriál)
Faux semblants (S01E06)
Le sang n'est pas de l'eau (S01E05)
Dommages collatéraux (S01E04)
další epizody (5)
2013 Alias Caracalla, au coeur de la Résistance (TV seriál)
Rex (Jean Moulin), mon patron (E02)
Les Rebelles du 17 juin 1940 (E01)
2009 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Konflikt (S02E02)
2001 Central nuit (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace