foto

Larry Noble

  • nar. 13.12.1914
    Huddersfield, Anglie, Velká Británie
  • zem. 9.9.1993 (78 let)
    Camden, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 The Crimson Permanent Assurance
1982 Návrat vojáka
1979 The Quatermass Conclusion
1962 Fate Takes a Hand
1961 Nothing Barred
The Court Martial of Major Keller
1960 Night Train for Inverness
1959 Expresso Bongo
1958 Further Up the Creek
Up the Creek
1957 Not Wanted on Voyage
1956 Dry Rot

TV seriály

1985 Pickwick Papers, The (TV seriál)
1984 Chance in a Million (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1982 Shine On Harvey Moon (TV seriál)
Tom, Dick and Harriet (TV seriál)
1980 Cowboys (TV seriál)
1979 Quatermass (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
1978 3-2-1 (TV seriál)
Blakes 7 (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1977 London Belongs to Me (TV seriál)
Roof Over My Head, A (TV seriál)
Rosie (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Doctor on the Go (TV seriál)
I Didn't Know You Cared (TV seriál)
1974 Father Brown (TV seriál)
Happy Ever After (TV seriál)
1973 Last of the Summer Wine (TV seriál)
Robert's Robots (TV seriál)
1972 Clochemerle (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
In for a Penny (TV seriál)
The Brothers (TV seriál)
War and Peace (TV seriál)
1971 Doctor at Large (TV seriál)
Follyfoot (TV seriál)
1968 Journey to the Unknown (TV seriál)
The Root of All Evil? (TV seriál)
Thingumybob (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
Mystery and Imagination (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
1964 Meet the Wife (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1962 Dial RIX (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Marriage Lines (TV seriál)
You Can't Win (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
The Cheaters (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky