foto

Emer Reynolds

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 The Meeting
2016 Ledaže
2015 Jmenuji se Emily
2014 Patrikův den
2012 Skok
2011 Dobrý doktor
Lotus Eaters
2010 Moji bratři
2009 The Eclipse
2006 Malá oprava motoru
2004 Timbuktu
2003 Herci
2000 Láska a vášeň
Most Fertile Man In Ireland, The
Saltwater
1997 Byl jsem dole
1995 Korea
1994 Ailsa
1992 Visit, The

TV seriály

2005 Shameless (TV seriál)
True Love (S02E10)
Sister, Sister (S02E09)
Welcome to the Family (S02E06)
další epizody (5)
2004 Shameless (TV seriál)
Dead (S01E07)
Monica Comes Home (S01E06)

Dokumentární

2014 One Million Dubliners
1997 Harvest Emergency

Režijní filmografie

Dokumentární

2017 Voyager: Nejzazší hranice

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2017 Voyager: Nejzazší hranice

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace