foto

Roman Agejev

  • nar. 17.1.1974 (45 let)
    Polyarne Zori, Murmanská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Otstavnik. Pozyvnoj "Broďaga" (TV film)
2013 Prozrenije
Ťažjolyj slučaj
2009 Evropa-Azija
2008 Sad
2007 Leningrad
Lilacs
2005 Harpastum
2004 Smert Tairova
2002 Zoluška v sapogach (TV film)
2001 Sjostry
2000 Lunoj byl polon sad

TV seriály

2019 Šag k sčasťju (TV seriál)
2018 Kupčino (TV seriál)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
Episode 17 (E17)
další epizody (18)
Odin (TV seriál)
Realizacija (TV seriál)
Iznanka pravosudija (E06)
Mužskaja rabota (E05)
Čjornaja polosa (E04)
další epizody (4)
Něvskij (TV seriál)
Mera presečenija (S03E13)
Osnovnaja zadača (S03E09)
Linija zaščity (S03E05)
2017 Front (TV seriál)
Krylja Imperii (TV seriál)
Dno (E11)
Plameň (E09)
Zveriněc (E08)
další epizody (4)
Něvskij (TV seriál)
Zaděržanije (S02E31)
Slepaja zona (S02E25)
Pochiščenije (S02E24)
další epizody (7)
2016 Naše sčastlivoje zavtra (TV seriál)
Sparta (TV seriál)
Stěna (TV seriál)
Vyžiť ljuboj cenoj (TV seriál)
2015 Něvskij (TV seriál)
Prigovor (S01E30)
Najti i uničtožiť (S01E29)
Semejnyje cennosti (S01E28)
další epizody (4)
Policejskij učastok (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Osobyje polnomočija (S01E21)
2014 Gastroljory (TV seriál)
Grigorij R. (TV seriál)
Leningrad 46 (TV seriál)
Ljubiť nělzja něnaviděť (TV seriál)
Mama v zakoně (TV seriál)
Obmen (TV seriál)
Prosti meňa, mama (TV seriál)
Čužoje (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Mesť triady (S08E21)
2013 Kovboj (TV seriál)
Kulinar 2 (TV seriál)
Lekarstvo protiv stracha (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Novaja žertva (S02E04)
Šef (TV seriál)
Prigovor (S02E30)
Arest (S02E29)
Otrava (S02E28)
další epizody (12)
PPS (TV seriál)
Belaja smerť (S02E32)
Evakuacija (S02E31)
Razbojnik (S02E30)
další epizody (20)
Šaman (TV seriál)
Rodstvenniki (S02E04)
2012 Kulinar (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Provincial (TV seriál)
V zone riska (TV seriál)
2011 Beglec (TV seriál)
Narkotrafik (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Domušniki (S01E24)
Pravila parkovki (S01E23)
U vsech na glazach (S01E21)
další epizody (21)
2010 Ličnoje dělo kapitana Rumina (TV seriál)
Pobeg (TV seriál)
Sivyj merin (TV seriál)
Vojennaja razvedka (TV seriál)
Kazimir: Časť 2 (S01E08)
Kazimir: Časť 1 (S01E07)
Zemskij doktor (TV seriál)
Ženskije mečty o dalnich stranach (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Lesnik (S04E03)
2009 Morskije ďjavoly. Suďby (TV seriál)
Okončatělnoje rešenije (S01E03)
Litějnyj (TV seriál)
V ogně (S02E11)
2008 Gaišniki (TV seriál)
2007 Muškeťory Jekatěriny (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Čuvstvuj sebja kak doma (S02E02)
2006 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Pitěrskij tranzit (S02E06)
2005 Gibel imperii (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Instinkt Leopolda (S07E08)
2004 Na viraže (TV seriál)
2003 Tajny sledstvija (TV seriál)
Isčeznovenije (S03E03)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
Ljubov imperatora (TV seriál)
2001 Agent nacionalnoj bezopasnosti 3 (TV seriál)
Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
2000 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 3 (S01E03)
Imperija pod udarom (TV seriál)
Ubojnaja sila (TV seriál)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Škola pauka (S02E17)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky