foto

Budd Knapp

  • nar. 9.1.1913
    Ottawa, Ontario, Kanada
  • zem. 6.8.1982 (69 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Choice of Two, A
Kings and Desperate Men
1980 Spirit of Adventure: Night Flight, The (TV film)
1979 Bravery in the Field
Riel (TV film)
Tudor King
1978 Dvě osamělé duše
In Praise of Older Women
1974 Why Rock the Boat?
1967 Pět milionů let k Zemi
1961 Charles Tupper: The Big Man
John A. Macdonald - L'intuition fantastique - vyp.
1960 Never Take Sweets from a Stranger
1958 Le commis - vyp.
1957 Coup d'oeil nº 90 - vyp.
1956 Johnny Concho
The Girl He Left Behind
The Great American Pastime
1955 Coup d'oeil nº 71 - vyp.
1954 A Thousand Million Years - vyp.
Eye Witness No. 63 - vyp.

TV seriály

1977 Duplessis (TV seriál)
The Great Detective (TV seriál)
1974 House of Pride (TV seriál)
1973 The Starlost (TV seriál)
1967 D'Iberville (TV seriál)
1966 Quentin Durgens, M.P. (TV seriál)
Talking to a Stranger (TV seriál)
1961 Playdate (TV seriál)
1960 Festival (TV seriál)
1959 International Detective (TV seriál)
Shoestring Theatre (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Crusader (TV seriál)
Front Row Center (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
Warner Brothers Presents (TV seriál)
1954 On Camera (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Playbill (TV seriál)
1952 Big Revue, The (TV seriál)
General Motors Presents (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
Big Town (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)

Dokumentární

1971 L'analyse de la vibration aux fins d'entretien - vyp.
1970 A Little Fellow from Gambo: The Joey Smallwood Story
1965 Trip Down Memory Lane, A - a.z.
1963 La cité idéale (d'après Lewis Mumford) (1re partie) - La Ville, enfer ou paradis? - vyp.
La cité idéale d'après Lewis Mumford 4e partie: Le coeur de la ville - vyp.
La cité idéale, 6e partie: La ville et son avenir - vyp.
Lewis Mumford on the City, Part 5: The City as Man's Home - vyp.
1957 Mapping for Defence - vyp.
Wildlife in the Rockies - vyp.
1954 Coup d'oeil nº 66: le Canada à l'aide du Pakistan - vyp.
1953 Ground Crew - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky