foto

Alla Malkova

  • nar. 1.2.1953 (65 let)
    Gorkij, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ni za čto ně sdamsja (TV film)
Syn (TV film)
Žgi!
2015 Ně para
2014 Věs etot Džem
2011 Kamenskaja 6: Vspomniť - nelzja (TV film)
1988 Žena kerosinščika

TV seriály

2018 Oborvannaja melodija (TV seriál)
Učilka (TV seriál)
2017 Po tu storonu smerti (TV seriál)
Žena policejskogo (TV seriál)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Nočnoj gosť (E09)
Osinoje gnězdo (TV seriál)
Prestuplenije (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Schvatka (TV seriál)
2015 Akademija (TV seriál)
Ljudmila Gurčenko (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
Razvod (TV seriál)
Rodina (TV seriál)
Vtoraja žizň (TV seriál)
2014 Otěc Matvej (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
Silněje suďby (TV seriál)
Vtoroj šans (TV seriál)
Čužaja žizň (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Na reke (S07E31)
2013 Bratany 4 (TV seriál)
Dněvnik svekrovi (TV seriál)
Ljudmila (TV seriál)
Poslednij iz Magikjan (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Ubiť Stalina (TV seriál)
2012 Bednyje rodstvenniki (TV seriál)
Dněvnik doktora Zajcevoj (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Maryna Rošča (TV seriál)
Petrovič (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Mstitěl (S02E18)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Zakon konkurencii (S04E18)
2011 Golubka (TV seriál)
Svetofor (TV seriál)
2010 Byla ljubov (TV seriál)
Děžurnyj angel (TV seriál)
Marusja (TV seriál)
Odnaždy v milicii (TV seriál)
Realnyje pacany (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Roman s ubijcej (S04E02)
2009 Dikij (TV seriál)
Krem (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Musora (S02E16)
2008 Apoštol (TV seriál)
Otcy i děti (TV seriál)
Čas Volkova 2 (TV seriál)
2006 Dětěktivy (TV seriál)
Tichij Don (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace