foto

Francis De Sales

  • nar. 23.3.1912
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • zem. 25.9.1988 (76 let)
    Van Nuys, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Rabbit Test
1976 Dynasty (TV film)
Moving Violation
1974 The Missiles of October (TV film)
1973 Beg, Borrow, or Steal (TV film)
Černá výprava
1971 Vanished (TV film)
1969 Pigeon, The (TV film)
Tichá dohoda
1968 Sergeant Ryker - a.z.
Sweet November
1966 Velký Bill
1965 The Third Day
1964 A Global Affair
Kisses for My President
1963 FBI Code 98
1961 A Fever in the Blood
A Majority of One
Flight That Disappeared, The
Police Dog Story, The
Stroj na líbánky
When the Clock Strikes
1960 Let No Man Write My Epitaph
Psycho
Sunrise at Campobello
1959 Barakuda čeká
Face of a Fugitive
It Started with a Kiss
Operace Spodnička
Scarface Mob, The (TV film) - a.z.
1958 Apache Territory
Darby's Rangers
No Time for Sergeants
Return to Warbow
Revolt in the Big House
Senior Prom
The High Cost of Loving
1957 All Mine to Give
Hard Man, The
Portland Expose
The Unholy Wife
The Wayward Girl
Vězeňský rock
1956 Highway Hearing
Terror at Midnight
The Girl He Left Behind
1955 Headline Hunters

TV seriály

1975 Ellery Queen (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Dvojexpozice (S03E04)
1972 Hec Ramsey (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Governor & J.J. (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1967 The Flying Nun (TV seriál)
1966 The Time Tunnel (TV seriál)
1965 Green Acres (TV seriál)
Hank (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 The Munsters (TV seriál)
Wendy and Me (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Mice (S01E15)
The Twilight Zone (TV seriál)
Sounds and Silences (S05E27)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
1962 Saints and Sinners (TV seriál)
Sam Benedict (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
1960 Assignment: Underwater (TV seriál)
Checkmate (TV seriál)
Two Faces West (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Border Patrol (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Behind Closed Doors (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Frontier Doctor (TV seriál)
Jefferson Drum (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
The George Burns Show (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Bachelor Father (TV seriál)
Casey Jones (TV seriál)
Code 3 (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
How to Marry a Millionaire (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Conflict (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Dr. Fu Manchu (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Celebrity Playhouse (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)
The Great Gildersleeve (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
Those Whiting Girls (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.
Medic (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
Topper (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
The Web (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)
1948 The Ford Theatre Hour (TV seriál)

TV pořady

1970 Don Knotts Show, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace