foto

Werner Cartano

  • nar. 14.6.1929 (90 let)
    Karlsruhe, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Die Eltern der Braut (TV film)
2002 Kunstgriff
1986 Vertrauen gegen Vertrauen (TV film)
1979 Hamburger Krankheit, Die
1972 Täter auf der Spur - Kein Hafer für Nicolo, Dem (TV film)
1971 St. Pauli Nachrichten: Thema Nr. 1
Zu dumm zum...
1970 Abarten der körperlichen Liebe
Fleißigen Bienen vom Fröhlichen Bock, Die
1969 Husch, husch ins Körbchen
Saids Schicksale (TV film)
1968 Sünde mit Rabatt
1967 Der falsche Prinz (TV film)

TV seriály

1997 Die Camper (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Hagedorns Tochter (TV seriál)
Immenhof (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Das Erbe der Guldenburgs (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 ...Erbin sein - dagegen sehr (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Die Mutprobe (S01E11)
Ein Fall für TKKG (TV seriál)
1982 Unheimliche Geschichten (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1975 Hoftheater (TV seriál)
1972 Im Auftrag von Madame (TV seriál)
1971 Frei nach Mark Twain (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1967 Dem Täter auf der Spur (TV seriál)
1965 Der Forellenhof (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace