foto

Walter Dörfler

  • nar. 30.6.1922
    Meiningen, Německá říše
  • zem. 17.7.2000 (78 let)
    Starnberg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1981 Lebende Leichnam, Der (TV film)
1977 Wer sah ihn sterben? (TV film)
1976 Das Fräulein von Scuderi (TV film)
Der Komödienstadel - Der verkaufte Großvater (divadelní záznam)
1975 Don Juan in der Hölle (TV film)
Wie starb Dag Hammerskjöld? (TV film)
1974 Cautio Criminalis (TV film)
Die Reform (TV film)
Kurpfuscherin, Die (TV film)
Nie wieder Mary (TV film)
1973 Das Familienfest (TV film)
1972 Die Lokalbahn (TV film)
1971 Augenzeugen müssen blind sein (TV film)
Dreißig Silberlinge (TV film)
Es braust ein Ruf wie Donnerhall - Ur-Opas dufter Krieg 70/71 (TV film)
Überall ist Wunderland - Erinnerungen an Joachim Ringelnatz (TV film)
1970 Vor Sonnenuntergang (TV film)
Wie man seinen Gatten los wird (TV film)
1969 Ein kleines Fest (TV film)
Ende eines Leichtgewichts (TV film)
1968 Das Spiel von Liebe und Zufall (TV film)
Der holledauer Schimmel (TV film)
Tod des Handlungsreisenden, Der (TV film)
1967 Der Alte (TV film)
Der Kaktusgarten (TV film)
Die Mohrin (TV film)
Dieser Platonow... (TV film)
Ein Riß im Eis (TV film)
Kurzer Prozeß (TV film)
Mr. Arcularis (TV film)
Schlaf Gefangener, Ein (TV film)
1966 Alle mal herhören, auch die, die schwerhören..! (TV film)
Caroline (TV film)
Der Fall Jeanne d'Arc (TV film)
Der Gute Mensch von Sezuan (TV film)
Im Jahre Neun (TV film)
Johannisnacht (TV film)
Mann mit der Puppe, Der (TV film)
Mädchen aus Mira, Das (TV film)
Münchhausen (TV film)
1965 Das große Ohr (TV film)
Der Sündenbock (TV film)
Die Pfingstorgel (TV film)
Requiem für eine Nonne (TV film)
Tatort (TV film)
Vor Nachbarn wird gewarnt (TV film)
1964 Bericht von den Inseln (TV film)
Die Physiker (TV film)
König Richard III (TV film)
Nach Ladenschluss (TV film)
Teufelsspur, Die (TV film)
1963 Bauer als Millionär, Der (TV film)
Das tödliche Patent (TV film)
Der Bockerer (TV film)
Die kleinste Schau der Welt
Freundschaftsspiel (TV film)
Tod eines Handlungsreisenden (TV film)
1962 Der Biberpelz (TV film)
Der Marquis von Keith (TV film)
Der rote Hahn (TV film)
Die Besessenen (TV film)
Ihr gehorsamer Diener (TV film)
Mord im Dom (TV film)
Warten auf Dodo (TV film)
1961 Das Maß ist voll (TV film)
Der Feind (TV film)
Der jüngste Tag (TV film)
Die Journalisten (TV film)
Elisabeth von England (TV film)
Familienpapiere (TV film)
Rosen für Marina (TV film)
Unerwartet verschied... (TV film)
Wege des Zufalls (TV film)
1960 Dame ist nicht fürs Feuer, Die (TV film)
Ein Weihnachtslied in Prosa oder Eine Geistergeschichte zum Christfest (TV film)
Fährten (TV film)
Gericht über Las Casas (TV film)
1959 Das mittlere Fenster (TV film)
Der Patriot (TV film)
Die Ratten (TV film)
Kasimir und Karoline (TV film)
Land, das meine Sprache spricht (TV film)
Mann im Manne, Der (TV film)
1958 Bernauerin, Die (TV film)
Die selige Edwina Black (TV film)
Paul und Julia (TV film)
1957 Der Herr im ersten Stock (TV film)
Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV film)
Don Carlos (TV film)
Monsignores große Stunde (TV film)
Panne, Die (TV film)
Soledad (TV film)
1956 Smaragden - Geschichte (TV film)
1955 Der grüne Kakadu (TV film)
Kopf in der Schlinge (TV film)
Madame Aurélie (TV film)
Revisor, Der (TV film)

TV seriály

1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Die Perle - Aus dem Tagebuch einer Hausgehilfin (TV seriál)
1961 Zu viele Köche (TV seriál)

TV pořady

1961 Hotel Victoria (TV pořad)

Kostymérská filmografie

Filmy

1974 Die Reform (TV film)
1973 Das Familienfest (TV film)
1972 Die Lokalbahn (TV film)
1968 Der holledauer Schimmel (TV film)
1967 Schlaf Gefangener, Ein (TV film)
1966 Der Gute Mensch von Sezuan (TV film)
Im Jahre Neun (TV film)
Johannisnacht (TV film)
1959 Kasimir und Karoline (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky