foto

Jaroslav Černík

  • nar. 1.2.1929 (89 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Věčně tvá nevěrná
1972 Na tý louce zelený (divadelní záznam)
1952 Anna proletářka
1951 Mikoláš Aleš

TV seriály

1971 Rozsudek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace