foto

Maxim Stojanov

  • nar. 29.6.1987 (31 let)
    Bendery, Moldavsko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Blizkije
Nemilovaní
2016 Dama Pik
V zoně dostupa ljubvi
2015 Uspech
2014 Továrna Naděje
2013 Vosmjorka

TV seriály

2018 Iščejka 2 (TV seriál)
2017 Adaptacija (TV seriál)
Děmon revoljucii (TV seriál)
Parfjumerša 2 (TV seriál)
2016 Sledovatel Tichonov (TV seriál)
Lekarstvo protiv stracha. Časť 2 (E16)
Lekarstvo protiv stracha. Časť 1 (E15)
2014 Inkvizitor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace