foto

Vibeke Windeløv

  • nar. 22.12.1950 (66 let)
    Frederiksberg, Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2010 Ztracený v Africe

TV seriály

2005 Klovn (TV seriál)

Dokumentární

2003 Dogville Confessions
Trier, Kidman og Cannes (TV film)
2000 100 očí Larse von Triera
1999 I Lars von Triers rige (TV film) - a.z.

TV pořady

2008 Evropské filmové ceny 2008 (TV pořad)
2004 Bodilfesten 2004 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace