foto

Michael J. Maschio

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2014 Dokonalý KLUK (TV film)
2007 Hafan hasičem
2002 Untitled Secret Service Project (TV film)
2001 Chameleon a strašidelný ostrov (TV film)
Chameleon: Souboj vyvolených (TV film)
Jenifer (TV film)
1995 Spenser: A Savage Place (TV film)
1994 Spenser: Bledí králové a princové (TV film)
Spenser: The Judas Goat (TV film)
1993 Spenser: Ceremony (TV film)
1990 Ladies on Sweet Street
1989 Charlie (TV film)

TV seriály

2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
2011 Combat Hospital (TV seriál)
2010 Happy Town (TV seriál)
2008 Miss Guided (TV seriál)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
Wonderfalls (TV seriál)
Caged Bird (E13)
Totem Mole (E12)
Cocktail Bunny (E11)
další epizody (13)
1999 Twice in a Lifetime (TV seriál)
1989 Správná modrá (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace