foto

Denis Jasik

  • nar. 10.8.1978 (42 let)
    Lutuhyne, Vorošilovgradská oblast, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Prorub
Zatměnije
2016 Krasnyj
Vzlom (TV film)
2015 12 mesjacev. Novaja skazka
2013 Sokrovišča ozera Kaban
2012 Second Wind
2011 All Inclusive ili Vsjo vključeno!
2010 Velkokníže Jaroslav
2009 Otdamsja v chorošije ruki
2008 Kalejdoskop
2007 Tiski
2000 DMB

TV seriály

2016 Čjornaja koška (TV seriál)
2015 Iščejka (TV seriál)
2014 Kak razvesti millionera (TV seriál)
Neformat (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
2013 Klassnaja škola (TV seriál)
Po lezviju britvy (TV seriál)
2012 Papiny dočki. Superněvesty (TV seriál)
2011 Svetofor (TV seriál)
2010 Igruški (TV seriál)
2009 Šalnoj angel (TV seriál)
2008 Soldaty 15. Novyj prizyv (TV seriál)
2005 Aeroport (TV seriál)
2002 Tajna Lebedinogo ozera (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky