foto

Hanns Otto Ball

  • nar. 12.4.1926 (93 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 François Villon (TV film)
1974 Der Macher oder Warten auf Godeau (TV film)
Mary Stuart (divadelní záznam)
1971 Chronik der laufenden Ereignisse (TV film)
1969 Asche des Sieges (TV film)
Frei bis zum nächsten Mal (TV film)
Rivalen (TV film)
1967 Heydrich v Praze (TV film)
1963 Antonius und Cleopatra (TV film)
Aufstand der Gehorsamen (TV film)
Kleider machen Leute (TV film)
1962 Becket oder Die Ehre Gottes (TV film)
Der kleine Lord (TV film)
1961 Sache mit dem Ring, Die (TV film)
Schweyk im zweiten Weltkrieg (TV film)

TV seriály

1978 Ein Mann will nach oben (TV seriál)
1975 Eurogang (TV seriál)
1973 Unter Ausschluß der Öffentlichkeit (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1966 Pater Brown (TV seriál)
Theater und Gesellschaft - Rollenbilder im Wandel der Jahrhunderte (TV seriál)
1963 Die fünfte Kolonne (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky