foto

Wolfgang Spier

  • nar. 27.9.1920
    Frankfurt nad Mohanem, Německá říše
  • zem. 18.3.2011 (90 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Sonny Boys (TV film)
1991 Linda
1990 So ein Schlawiner (TV film)
1989 Endlich allein (TV film)
1987 Frühling im September (divadelní záznam)
Lang soll er leben (TV film)
Mladá láska
Mrs. Harris fährt nach Moskau (TV film)
1986 Wanderungen durch die Mark Brandenburg (TV film)
1984 Schreib, wenn du kannst! (divadelní záznam)
Trepp auf - Trepp ab (divadelní záznam)
1982 Behaltet Mut (TV film)
1981 Sextett (divadelní záznam)
Wie man sich bettet (TV film)
1980 Kreuzberger Liebesnächte
Leute wie du und ich (TV film)
1979 Schlaraffenland: Berlin (TV film)
1977 Heinrich Zille (TV film)
1976 Der Mann, der sich nicht traut (TV film)
Verlorenes Leben
1975 Damals wie heute (TV film)
1974 Auch ich war nur ein mittelmäßiger Schüler
1973 Du stirbst nicht allein - Ein deutscher Kriegspfarrer in Paris (TV film)
1972 Jetzt nicht, Liebling (TV film)
1971 Die Dollarprinzessin (TV film)
Großstadtprärie
1970 Die liebestollen Baronessen
Jean der Träumer (TV film)
1968 Der Eismann kommt (TV film)
Im Banne des Unheimlichen
Mexikanische Revolution (TV film)
1967 Brooklynský klub vrahů
Das Attentat - Schleicher: General der letzten Stunde (TV film)
Dieser Mann und Deutschland (TV film)
1966 Die Ballade von Peckham Rye (TV film)
Old Shaky (TV film)
1965 Chinesische Mauer, Die (TV film)
Romulus der Große (TV film)
1964 Das Pferd (TV film)
Der Mitternachtsmarkt (TV film)
1963 Die endlose Nacht
1961 Malachiášův zázrak
Wer die Wahl hat (TV film)
1955 Das kleine Abc - Ein Quintett, als Scherzo zu spielen (TV film)
1953 Geliebter Schatten (TV film)

TV seriály

1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Park Hotel Stern (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Bibi Blocksberg (TV seriál)
Zwei alte Hasen (TV seriál)
1993 Auto Fritze (TV seriál)
1992 Glückliche Reise (TV seriál)
Tücken des Alltags (TV seriál)
1989 Lukas und Sohn (TV seriál)
1988 Benjamin Blümchen (TV seriál)
Justitias kleine Fische (TV seriál)
1987 Wartesaal zum kleinen Glück (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1984 Turf (TV seriál)
1981 Laurents, Die (TV seriál)
1977 Drei Damen vom Grill (TV seriál)
1975 Berlin - 0:00 bis 24:00 (TV seriál)
Beschlossen und verkündet (TV seriál)
Lichtspiele am Preussenkorso (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Sergeant Berry (TV seriál)
1973 Suikoden (TV seriál)
1972 Frau bleibt eine Frau, Eine (TV seriál)
1970 Der Kurier der Kaiserin (TV seriál)
Recht oder Unrecht (TV seriál)
1969 Alle Hunde lieben Theobald (TV seriál)
Der Kommissar (TV seriál)
Gestern gelesen (TV seriál)
1967 Von Null Uhr Eins bis Mitternacht - Der abenteuerliche Urlaub des Mark Lissen (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Fall Rohrbach, Der (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1991 Zweite Geige (TV film)
1990 So ein Schlawiner (TV film)
1989 Endlich allein (TV film)
1987 Frühling im September (divadelní záznam)
1985 Ankomme Dienstag - Stop - Fall nicht in Ohnmacht (TV film)
Mein Freund Harvey (TV film)
1984 Schreib, wenn du kannst! (divadelní záznam)
1982 Es muß ja nicht der erste sein (TV film)
Jeden Mittwoch (TV film)
1981 Es bleibt in der Familie (TV film)
Variationen (TV film)
Wie man sich bettet (TV film)
1980 Drei Schlafzimmer (TV film)
Einmal hunderttausend Taler (TV film)
Pension Schöller (TV film)
Teegebäck und Platzpatronen (TV film)
1979 Die großen Sebastians (TV film)
1977 Biest, Das (TV film)
1976 Der Mann, der sich nicht traut (TV film)
Die Hebamme (TV film)
1975 Damals wie heute (TV film)
1974 Früher oder später (TV film)
1973 Bleib' wie Du bist (TV film)
1972 Alle reden von Liebe (divadelní záznam)
Jetzt nicht, Liebling (TV film)
1971 Die fast verkrachte Reise (TV film)
1970 Auf und davon (TV film)
Kudammgeschichten (TV film)
Lerne Lachen ohne zu weinen (TV film)
1969 Komm, flüstere in mein gutes Ohr (TV film)
Zwei ahnungslose Engel (TV film)
1967 Kaviar und Linsen (TV film)
1966 Der Heiratsschwindler heiratet (TV film)
Vater einer Tochter (TV film)
1964 Angeklagter: Onkel Daniel (TV film)
Die Schneekönigin (TV film)
1962 Mr. Pim möchte nicht stören (TV film)
1961 Geburtstagsfeier, Die (TV film)
1960 Zwei alte Damen feuern (TV film)
1959 Ausflug mit Damen (TV film)
1958 Windhund und Seehund (TV film)
1955 Das kleine Abc - Ein Quintett, als Scherzo zu spielen (TV film)

TV seriály

1977 Ein verrücktes Paar (TV seriál)
1961 Komische Geschichten mit Georg Thomalla (TV seriál)

TV pořady

1984 Lach mal wieder (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1984 Schreib, wenn du kannst! (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1973 Die Sendung mit Paul (TV pořad)
1971 Dalli Dalli (TV pořad)
1970 Wer dreimal lügt (TV pořad) - mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace