foto

Imre Ráday

  • nar. 4.9.1905
    Budapešť, Rakousko-Uhersko
  • zem. 12.3.1983 (77 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Fekete császár (TV film)
1981 Mese az ágrólszakadt igricről (TV film)
1979 Věra Angiová
1978 A televízió a zene otthona
Ady-novellák (TV film)
Második otthonunk: Az SZTK (TV film)
Vakáció a halott utcában (TV film)
1977 Földünk és vidéke (TV film)
1976 Fantómovy dukáty
1975 Déryné hol van?
Tisztesség minden áron (TV film)
Tudós nök (TV film)
1974 Ki vágta fejbe Hudák elvtársat? (TV film)
Nász a hegyen (TV film)
1973 Akát barvy lila
1972 Fortélyos asszonyok (TV film)
1970 Holnap reggel (TV film)
Pesti erkölcsök (TV film)
1968 A holtak visszajárnak
A ló is ember (TV film)
Család ellen nincs orvosság (TV film)
Falak
1966 Nem szoktam hazudni
Titkok éjszakája (TV film)
1965 Der Elefant (TV film)
Délután ötkor (TV film)
Fény a redöny mögött
1964 Miért rosszak a magyar filmek?
Nagymama, nagymama... (TV film)
1962 A tőr (TV film)
Manželství na dostatečnou
Všichni jsou nevinní?
1961 Alba Regia
Pušky a holubi
1960 Daleká je cesta domů
Rangon alul
1959 Vzhůru po šikmé ploše
1956 Dollárpapa
1953 Bouchni do stolu
1951 Plnou parou
1938 A hölgy egy kissé bogaras
Te csak pipálj, Ladányi!
Tizenhárom kislány mosolyog az égre
1937 A kölcsönkért kastély
Az én lányom nem olyan
Szerelemből nősültem
Tisztelet a kivételnek
Édes a bosszú!
1936 Az okos mama
Barátságos arcot kérek
Dunaparti randevú
Lovagias ügy
Légy jó mindhalálig
Pókháló
Évforduló
1935 Címzett ismeretlen
1934 Meseautó
Márciusi mese
Peter
1932 Csókolj meg, édes!
1929 Der Weg durch die Nacht
Ein kleiner Vorschuß auf die Seligkeit
1928 Frauenarzt Dr. Schäfer
Heut' spielt der Strauss
Polizeibericht Überfall
1927 Am Rande der Welt
Csárdáskirálynö
Der Kampf des Donald Westhof
Die Czardasfürstin
Die Frau im Schrank

TV seriály

1984 Különös házasság (TV seriál)
Episode 1 (E01)
1980 Ringstraßenpalais (TV seriál)
1974 Tvrďáček a bramborový nos (TV seriál)
Éljen Bagaméri Elemér (E04)
Kell egy véreb! (E02)
1972 Zenés TV színház (TV seriál)
1968 Szende szélhámosok (TV seriál)

Host

TV pořady

1968 Plusz egy fő (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace