foto

Mór Jókai

  • nar. 18.2.1825
    Komárno, Uherské království
  • zem. 5.5.1904 (79 let)
    Budapešť, Rakousko-Uhersko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2014 A láthatatlan seb - kniha
2006 Melyiket a kilenc közül? (TV film) - povídka
1996 Szigetvári vértanúk (TV film) - kniha
1989 Erdély aranykora (TV film) - kniha
1980 Gazdag szegények (TV film) - kniha
1979 A nagyenyedi két fűzfa (TV film) - kniha
1977 Szerelem bolondjai (TV film) - kniha
Černé démanty (TV film) - kniha
1976 A löcsei fehér asszony (TV film) - kniha
1974 A bolondok grófja - kniha
1971 A vasrács (TV film) - kniha
1969 A Cigánybáró (TV film) - kniha
1968 Sárga rózsa (TV film) - kniha
1966 Uherský magnát - kniha
Zoltán Kárpáthy - kniha
1965 Muži a boj I - kniha
1964 Rab Ráby (TV film) - kniha
1962 Zlatý člověk - kniha
1959 Chudí boháči - kniha
1941 Sárga rózsa - kniha
1938 Fekete gyémántok - kniha
Szegény gazdagok - kniha
1936 Az aranyember - kniha
1935 Az új földesúr - kniha
1921 Souboj s Bohem - kniha
1920 A lélekidomár - kniha
Névtelen vár - kniha
1919 Az Aranyember - kniha
1918 A Szerelem bolondjai I.- II. - kniha
1917 Fekete gyémántok - kniha
Mire megvénülünk - kniha

TV seriály

1981 A névtelen vár (TV seriál) - kniha
A történet vége (E06) - kniha
Katalin vagy Thémire (E05) - kniha
A párviadal (E04) - kniha
další epizody (6)
1973 És mégis mozog a föld (TV seriál) - kniha
Episode 3 (E03) - kniha
Episode 2 (E02) - kniha
Episode 1 (E01) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace