foto

Christine Matchett

  • nar. 20.5.1957 (61 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 The Illustrated Man
1964 The New Interns

TV seriály

1971 Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 The Interns (TV seriál)
1969 To Rome with Love (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Here Come the Brides (TV seriál)
Mayberry R.F.D. (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
I, Robot (S02E09)
1962 The Virginian (TV seriál)

TV pořady

1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace