foto

Francesco Bogino

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

TV seriály

2005 Harry a jeho dinosauří kamarádi (TV seriál)

Dokumentární

2020 Exposed: The Church's Darkest Secret (TV seriál)
2016 Professor Green: Hidden and Homeless (TV film)
2014 Pavoučí dům (TV film)
2011 Mega zemětřesení: Hodina, která otřásla Japonskem (TV film)
Závislost (TV seriál)
2009 Stacey Dooleyová vyšetřuje (TV seriál)
Starověcí nelidové (TV seriál)
1974 Nova (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky