Reklama

Reklama

Tour de France: Bez příkras

(seriál)
  • Velká Británie Tour de France: Unchained (více)
Trailer
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie / Francie, 2023, 5 h 34 min (Minutáž: 34–50 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Seriál sleduje několik týmů, jak v roce 2022 bojují o vítězství v nejdrsnějším cyklistickém závodě na světě a zažívají slzy a pády i triumfy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

Wally 

všechny recenze uživatele

Formule se mi líbí asi o fous více, ale na druhou stranu na Tour se každý rok kouknu v přímém přenese, zatímco formule 1 je pouze na placených kanálech a navíc kdo by chtěl furt koukat na vítězícího Maxe.... Reálně jsou formule velká nuda, zatímco Tour je každý den jiná. Doufám, že nebudu za pár let za blbce, kaž se zjistí co si  Tadej, Jonas nebo Wout píchali... :-) ()

Mackoun 

všechny recenze uživatele

Nevím, co mě dovedlo ke kliknutí na tuhle novinku, když mi závodní cyklistika nemůže být žánrově vzdálenější… ale lapili mě do pedálů a sjel jsem s nimi všech 8 epizod a po tom všem se pokládám za největšího odborníka závodní cyklistiky v celé své sociální bublině, jejíž povrchové pnutí jsem tímto dost citelně narušil. Nejen že už vím, že má TDF 21 etap, že se nejedná zdaleka o individuální sport a že je to snad mnohem komplexnější, než bych si kdy dovedl představit, ale už chápu, proč mi jedinci v mém okolí postiženi tímto koníčkem vždy připadali jako sebedestruktivní mimoni - jsou to sebedestruktivní mimoni! Vesmír nám nastolil tolik krásných způsobů jak se zabít, a oni si z toho všeho vyberou zrovna tohle… každopádně klobouk dolů, že tohle někdo vůbec dokáže (dobrovolně) absolvovat, přežít a po tom všem ještě vyhlížet další a další sezonu, než se z něj stane starý třicetiletý dědek, co s novou generací maniaků nestíhá držet krok. Kdo neviděl film Domestik, doporučuju doplnit. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Tour De France sem naposledy sledoval v dobách kdy byl Lance Armstrong obdivován za svoje výkony a nebyl globálním vyvrhelem, což už je hodně, hodně dávno.  Netflix nyní provedl to samé co kdysi s F1 a natočil vtahující dokument, který možná úplně neosloví pravověrné fanoušky, nicméně nakonec dosáhne přesně toho samého co Drive To Survive - vrátí ke sledování lidi jako já a navíc ještě přitáhne pár nováčků a to nakonec není vůbec málo. Koho by snad zajímalo, jaký tenhle dokument je, pak je to prakticky kopie Drive To Survive se všemi plusy a mínusy, akorát se tu místo aut jezdí na kole...90% ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Posledních šest let už nemůžu sledovat Tour denně. Svět cyklistiky už můžu sledovat jen nárazově, a Le Tour jen tehdy, když náhodou nemám směnu. Proto jsou některý příběhy pro mě nový, zajímavý a je pro mě celkem osvěžující vidět, že za tou dřinou se schovávají osobní dramata. Ale to je všechno, co mi tahle série může nabídnout. Nechronologický vyprávění a vynechání dost důležitejch okamžiků... vlastně je to celý spíš pro fanouška, ale zároveň pro aktivního fanouška nemůže série nabídnout nic navíc, než co fanda samotnej už zná. Ale dobrej binge watch. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama