foto

Jelena Turbal

  • nar. 28.8.1984 (34 let)
    Kyjev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Nič svjatoho Valentyna
2013 Ja dumal, ty buděš vsegda (TV film)

TV seriály

2018 Krov jangola (TV seriál)
Znaj našich (TV seriál)
2017 Dvyhun vnutrišňoho zhorjanňa (TV seriál)
Iskušenije (TV seriál)
Obručka z rubinom (TV seriál)
2016 Chirurgija. Těrritorija ljubvi (TV seriál)
Providnycja (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
Zapretnaja ljubov (TV seriál)
2015 Radi ljubvi ja vsjo smogu (TV seriál)
2014 Dom s lilijami (TV seriál)
Gorčakov (TV seriál)
Ličnoje dělo (TV seriál)
Tajnyj gorod 2 (TV seriál)
2013 Charli (TV seriál)
Dvojnaja žizň (TV seriál)
Opasnaja ljubov (TV seriál)
Poka stanica spit (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
Vražedné peníze (S01E01)
2012 Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
2011 Děmony (TV seriál)
Svaty 5 (TV seriál)
2010 Brat za brata (TV seriál)
Susidy (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace