foto

Marcin Ejsmund

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2020 Negocjator (TV film)
Powołanie (TV film)
Trójkat Bermudzki (TV film)
2019 Oriana Fallaci. Chwila, w której umarłam (TV film)
Oscar dla Emily (TV film)
2018 Prymas Hlond (TV film)
Reytan. Druga strona drzwi (TV film)
Wesele (TV film)
2000 Noc świętego Mikołaja (TV film)

TV seriály

2020 Ludzie i bogowie (TV seriál)
Powrót konfidenta (E12)
Na ratunek (E11)
Fatum (E10)
další epizody (12)
Rodzinka.pl (TV seriál)
Cięcie (S16E09)
Kocham Cię (S16E08)
Suszone śliwki (S16E07)
další epizody (9)
2019 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (13)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S10E13)
Episode 12 (S10E12)
Episode 11 (S10E11)
další epizody (13)
Rodzinka.pl (TV seriál)
Drugi ślub (S15E13)
Głowa rodziny (S15E12)
Jestem grubo inteligentna (S15E11)
další epizody (26)
2018 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (13)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S09E13)
Episode 12 (S09E12)
Episode 11 (S09E11)
další epizody (13)
Rodzinka.pl (TV seriál)
Kalejdoskop (S13E13)
Estetycznie i higienicznie (S13E12)
Ping - Pong (S13E11)
další epizody (27)
2017 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S07E13)
Episode 12 (S07E12)
Episode 11 (S07E11)
další epizody (13)
Rodzinka.pl (TV seriál)
Świąteczne oświadczyny (S11E17)
Prohibicja domowa (S11E16)
W mieszczańskich okowach (S11E15)
další epizody (30)
2016 Bodo (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
Rodzinka.pl (TV seriál)
Zakaz palenia (S09E13)
Chrzestny, chrzestna i chrześniaczek (S09E12)
Strzała Amora (S09E11)
další epizody (26)
2015 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (26)
Rodzinka.pl (TV seriál)
Prawda w oczy kole (S07E13)
Będzie się działo (S07E12)
Urlop Boskich (S07E11)
další epizody (38)
2014 BarON24 (TV seriál)
Ja, Baron (E26)
Szansa (E25)
Być jak Gabrysia Trzaskalska (E24)
další epizody (26)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (6)
Czas honoru (TV seriál)
Warszawa (S07E12)
Bratnia pomoc (S07E11)
Szyfr Inżyniera (S07E10)
další epizody (12)
2013 Boscy w sieci (TV seriál)
Rodzinka.pl (TV seriál)
Czyżby koniec? (S05E26)
Wigilia (S05E25)
Używki są dla mądrych (S05E24)
další epizody (52)
Czas honoru (TV seriál)
Przysięga i rozkaz (S06E13)
Wujek z lasu (S06E12)
Wolny wybór (S06E11)
další epizody (13)
2012 Ja to mam szczęście (TV seriál)
Episode 26 (S02E26)
Episode 25 (S02E25)
Episode 24 (S02E24)
další epizody (51)
Rodzinka.pl (TV seriál)
Kara (S03E26)
Święta (S03E25)
Nowoczesna rodzinka (S03E24)
další epizody (26)
Czas honoru (TV seriál)
Dwa dni do wolności (S05E13)
Koniec tej miłości (S05E12)
To ja cię znalazłem (S05E11)
další epizody (13)
2011 Chichot losu (TV seriál)
Przyszywani (E13)
Spadkobiercy (E12)
Narodziny gwiazdy (E11)
další epizody (13)
Rodzinka.pl (TV seriál)
Kociaki domowe (S02E26)
Golono - strzyżono (S02E25)
Boscy u doktora (S02E24)
další epizody (52)
Czas honoru (TV seriál)
Złoty konwój (S04E13)
Dziewczyna z perłą (S04E12)
Ostatnia podróż (S04E11)
další epizody (13)
2010 Duch w dom (TV seriál)
Rodzinny samochód (E07)
Szczerość w rodzinie (E06)
Karty przetargowe (E03)
další epizody (4)
Miłość nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Episode 9 (E09)
Episode 7 (E07)
další epizody (6)
Sprawiedliwi (TV seriál)
Ten ratuje cały świat (E07)
Wirtuoz (E06)
Mury (E05)
další epizody (7)
Czas honoru (TV seriál)
Wieczór w Edenie (S03E13)
Przed sądem (S03E12)
Pocztówka z Hajfy (S03E11)
další epizody (13)
2009 Dom nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 11 (E11)
2008 Doręczyciel (TV seriál)
Boogie (E05)
Ważna przesyłka (E04)
Oświadczyny (E03)
další epizody (5)
2007 Tajemství šifrovací věže (TV seriál)
Szatan z siódmej klasy (TV seriál)
Fiołki piękniejsze od diamentów świata (E07)
Choć burza huczy wkoło nas (E06)
DAN.AL.INF.C.III. 10-11... - Uff!!! (E05)
další epizody (7)
2001 Marzenia do spełnienia (TV seriál)

Dokumentární

2010 Jerzy Skolimowski ogląda "Rysopis"
2004 Spotkania

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky