foto

Igor Mirkurbanov

  • nar. 2.10.1964 (56 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Nomer odin
2019 Bitva
Ikaria
2016 Dama Pik
Moja revoljucija
Tajna kumira
2011 Generation P
Ženich (TV film)
2007 Antidur
Znak sudby (TV film)
2006 Mnogotočije
Vdoch, vydoch
2001 Holy Land, The
Made in Israel
1991 Krov za krov
Poltergeyst-90
Za posledněj čertoj

TV seriály

2020 Bezopasnyje svjazi (TV seriál)
Groznyj (TV seriál)
2019 Soděržanki (TV seriál)
2018 Zvonitě DiKaprio! (TV seriál)
2017 Dom farfora (TV seriál)
Spjaščije (TV seriál)
2016 Navažděnije (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Schvatka (TV seriál)
2013 Bratany 4 (TV seriál)
Rokovoje nasledstvo (TV seriál)
2012 Ljubov s oružijem (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Zoloto mafii (S03E14)
Staryj vrag (S03E13)
2011 Lektor (TV seriál)
Split (TV seriál)
Zdes kto-to est: Iskuplenije (TV seriál)
2010 Ochotniki za karavanami (TV seriál)
Zděs kto-to jesť (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky