foto

Oksana Skakun

  • nar. 6.2.1986 (33 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Šag v bezdnu (TV film)
2017 Skoro vsjo končitsja
2016 Ostorožno! Vchod razrešjon (TV film)
2012 Udača naprokat (TV film)
2011 Kommunalka (TV film)
2010 Zolotoje sečenie

TV seriály

2019 Uslovnyj ment (TV seriál)
2014 Raskaljonnyj perimetr (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Vzryv iz prošlogo (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
24 časa (E06)
Litějnyj (TV seriál)
Novyj god (S08E27)
Ment v zakoně (TV seriál)
Gromkoje dělo (S09E09)
2013 Byvšaja žena (TV seriál)
Dvoje s pistoletami (TV seriál)
Ljubov bez lišnich slov (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Pervaja krov (S01E25)
PPS (TV seriál)
Belaja smerť (S02E32)
Častnik (S02E27)
Oružije (S02E22)
další epizody (11)
Doznavatěl (TV seriál)
Policejskij (S02E32)
Semja (S02E31)
Ultimatum (S02E29)
další epizody (14)
2012 Gruz (TV seriál)
2011 Format A4 (TV seriál)
Mužčina vo mně (TV seriál)
Narkotrafik (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Sdělka (S01E02)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Tovar - děňgi - tovar (S09E05)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Kino (S01E23)
Chitrec (S01E22)
Strelok (S01E21)
další epizody (6)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Kalendar smerti (S02E06)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Opasnaja realnosť (S01E18)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Pervaja ljubov (S09E20)
2006 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Odin procent somnenija (S02E03)
2004 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Rokovoj uik-end (S06E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky