foto

Oksana Skakun

  • nar. 6.2.1986 (33 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Herecká filmografie

Filmy

2019 Šag v bezdnu (TV film)
2017 Skoro vsjo končitsja
2016 Ostorožno! Vchod razrešjon (TV film)
2012 Udača naprokat (TV film)
2011 Kommunalka (TV film)
2010 Zolotoje sečenie

TV seriály

2019 Uslovnyj ment (TV seriál)
2014 Raskaljonnyj perimetr (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Vzryv iz prošlogo (TV seriál)
2013 Byvšaja žena (TV seriál)

Galerie (5)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky