foto

Pascal Tantot

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 La Lutte des classes
2018 Nechte holky hrát!
2017 120 BPM
2016 Za láskou vzhůru
2014 On a failli être amies
Tu veux ou tu veux pas
2013 Le métis de Dieu (TV film)
2012 Main dans la main
2011 Gérald K. Gérald (TV film)
2009 La belle vie (TV film)
2003 Dans le rouge du couchant
1993 C'était la guerre (TV film)

TV seriály

2012 Au nom de la vérité (TV seriál)
2009 Scènes de ménages (TV seriál)
2008 Scalp (TV seriál)

Dokumentární

2012 Paříž v zrcadle času (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky