Reklama

Reklama

Za láskou vzhůru

  • Francie Un homme à la hauteur (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Diane (Virginie Efira) je krásná žena s vysokým pracovním postavením. Pracuje v renomované právnické firmě, má vynikající smysl pro humor a je zkrátka ženou, za kterou se každý chlap otočí. Diane právě prošla nešťastným manželstvím a rozvodem, ale je opět připravena najít muže svých snů. Existuje však něco takového jako náhoda anebo osud? Asi ne! Jednoho večera Diane zazvoní domácí telefon a ona přijme hovor od jistého Alexandra (Jean Dujardin), tajemného muže, který našel její mobil. Alexandr je zdvořilý, šarmantní a vtipný jako i bohatý. Již během telefonního hovoru mezi nimi přeskočí jiskra a téměř okamžitě si dohodnou rande. Diane podlehla kouzlu Alexanderova hlasu a sní o tom, jak asi vypadá ve skutečnosti. Jak už to ale bývá, představy jsou někdy lepší než skutečnost a jejich setkání nedopadne úplně podle Dianiných očekávání... (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (122)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Tuctový romantický film, na kterém jsem nejvíce postrádal alespoň trošku toho humoru. Ten jsem si sliboval právě od netradičního ústředního páru tvořeného hobbitem a pravděpodobně asexuálkou. Soudě dle toho, že hobbiti mají všechny části svého těla hobbití velikosti. Drtivou část stopáže mě neskutečně iritovala uměle vytvořená nízkost hlavního hrdiny. Možná měli tvůrci kontaktovat někoho od LOTR. Tam to měli kluci vymakané o poznání více. Bylo zde strašně vidět, které záběry se točily samostatně u zeleného plátna. Díky tomuto nedostatku jsem se nedovedl plně soustředit na nic dalšího. Dlouho jsem neviděl nic tak nezajímavého a nudného. Od brutálně nezáživných dialogů, přes nekončící snahu o jeden druh nevtipného humoru, až po žalostně tuctový příběh. Soudě dle spolusledovatelky a zdejších komentátorek se jedná o ryze ženskou záležitost. Omlouvám se tedy tvůrcům za svoji chloubu a ženám za svůj lepší odpad. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,…A KDYŽ SE NĚKDO TROCHU LIŠÍ, NEDOKÁŽEME HO PŘIJMOUT. MÁME Z TOHO HRŮZU. CHCEME, ABY VŠICHNI BYLI STEJNÍ...“ /// Film s milejma a sympatickejma člověkama (a jednou hezkou paní) se nese většinu času v optimistickým duchu. Chtěl bych napsat, že vtipnej není jen trpasličí Dujardin (a vejškovej rozdíl), ale tohle je ftipný prostě hlavně. Jako každá rom-kom se to v půlce zlomí a začne se „něco“ řešit. Tady jde o velikost (neboj vole, na velikosti nezáleží! Ne ani kašpárka…) - takže předsudky a schopnost se snima vypořádat. Originální? Nevím, ale sympatický určitě! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že na vejšce nezáleží (stačí bejt v balíku a kdejaká žirafa…). 2.) Nevím, jaká má bejt láska. 3.) Thx za titule „sonnyboy“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Chtěly jsme si s kamarádkou dát trošku oddych a myslím si, že nám to vyšlo :) Pobavily jsme se hned na začátku a smály jsme se celý film až do konce :) Na jednu stranu to je smutné a nepříjemné, na druhou stranu- každý má něco. U hlavní postavy ale byla ta obtíž, že u nějt to holt bylo vidět. Za mě ok - dobrý odpočinkový film, sem tam trochu patosu, náááádherné byty, kouzlo Jeana Dujardina ;) a když Vás někdo okouzlí - pak ten vzhled opravdu není všechno ;) ()

0L0V0 

všechny recenze uživatele

Po dlhej dobe pekný film z niečim navyše. Aj keď sa jedná o romantický film, páči sa mi ako sa tu pristupuje k ľudským hodnotám. V konečnom dôsledku pekná hra na city, zaujímavé myšlienky a však niečo tomu chýba na druhe pozretie. Zaujala ma kamera, ktorá je veľmi inšpiratívna. Herci boli sympaticky, nehrali na silu. Musím uznať Francúzom, že charizmu majú. 70% ()

JohnyD 

všechny recenze uživatele

Strašne príjemná romantická jednohubka na večer so šarmantným Jeanom Dujardinom a francúzskou Katherine Heigl. O tom, že čo treba robiť, keď princ na bielom koni nechodí a stretnete muža, ktorého ste si úplne nevysnívali a nespĺňa všetkých 20 bodov na vašom zozname. Film, ktorý stoji a padá na charizme Jeana Djurdina. 7/10 ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Pro to, aby byl Jean Dujardin (Alexandre) trpaslíkem (ve filmu mu bylo ubráno více než 40 cm z jeho výšky), bylo zapotřebí nejen speciálních efektů v postprodukci (digitálních úprav etc.), ale také přímo na place, kde bylo třeba prostředí propozičně přizpůsobit. V některých scénách Dujardin klečel na kolenou nebo stál dále od kamery. Jinde pomohly zvětšené kulisy. (julie_mie)

Reklama

Reklama