foto

Zdenkó Tamássy

  • nar. 6.9.1921
    Vezseny, Maďarsko
  • zem. 9.6.1987 (65 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1986 Fantastická teta (TV film)
1985 Az idegen gyermek (TV film)
Plukovník Redl
1984 A rágalom iskolája (TV film)
Pojď s námi (TV film)
1983 Buborékok (TV film)
Viadukt
1982 A waterlooi csata (TV film)
Három szabó legények
Nőuralom (TV film)
Srdeční problémy
1981 A hiba nem az almában van (TV film)
Mefisto
Ztřeštěná rodinka
1980 Szerelem (TV film)
1979 Tizenhat város tizenhat lánya (TV film)
1978 A Zebegényiek (TV film)
BUÉK!
Drága kisfiam
Vakáció a halott utcában (TV film)
1977 A kard
Budapešťské povídky
Illetlenek (TV film)
Volt egyszer egy színház (TV film)
Öszi versenyek (TV film)
1975 Asszony a viharban (TV film)
Finish - avagy Álmom az életem túlélte (TV film)
Kutyabaj
1974 Ficzek úr (TV film)
Ösbemutató (TV film)
1973 Az élet szerelmese (TV film)
Fotbal starých časů
Hasičská ulice 25
1971 Drahá Šáriko
Régi idők mozija (TV film)
Vidám elefántkór (TV film)
1970 Kisasszonyok a magasban (TV film)
Milujte Emílii
Só Mihály kalandjai (TV film)
Tisztújítás (TV film)
1969 Ismeri a szandi mandit?
Szemüvegesek
1968 Cseppben a tenger (TV film)
Malva (TV film)
1967 A ravaszdi leányzó és az IBUSZ vendégek (TV film)
Panáci na zdi
1966 Búcsú a kikötőben (TV film)
Kartyások (TV film)
Viharban (TV film)
Énekes madár (TV film)
1965 A vörös vendégfogadó (TV film)
Jövedelmező állás
Kocsonya Mihály házassága (TV film)
Kristóf, a magánzó (TV film)
1963 Fáklyaláng (TV film)
Május (TV film)
1958 Vacsora a Hotel Germániában (TV film)
1957 A nagyrozsdási eset
1956 Pan profesor Hannibal

TV seriály

1986 A falu jegyzője (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
1984 Különös házasság (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
1976 Kántor (TV seriál)
Az ellopott vonat (E05)
Havas történet (E04)
Az erdész halála (E03)
další epizody (5)
1971 Bors (TV seriál)
A papagáj akció (S02E05)

Herecká filmografie

Filmy

1971 Régi idők mozija (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace