foto

Manuel 'Flaco' Ibáñez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Amor xtremo
Sexo, amor y otras perversiones 2
2001 Primer amor... tres años después (TV film)
1995 Asesinos por naturaleza
1991 Leyenda del escorpión, La
Narcovictimas
Operación Tijuana
1990 La Llave Mortal
Me lleva el tren
Muertes violentas
Pozo del diablo, El
1989 Chorizo del carnicero, El
El nacimiento de un guerrillero
El rey de las ficheras
Garañón, El
La portera ardiente
Las novias del lechero
Solo para adúlteros
1988 Día de muertos
El violador infernal
Gran relajo mexicano, El
La rielera
Para que dure no se apure
1987 Destrampados en Los Angeles
Es Talon y cobra
La mujer policía
La ruletera
Las movidas del mofles
1986 Macho en la cárcel de mujeres, Un
Policía de narcóticos
Toda la vida
1985 El mofles y los mecánicos
El rey de la vecindad
La tumba del mojado
Pulquería ataca de nuevo, La
1984 Adiós Lagunilla, adiós
Emanuelo
Glorias del gran Púas, Las
Nosotros los pelados
Siempre en domingo
1982 Cosa fácil
Días de combate
La pulquería 2
Una gallina muy ponedora
1981 D.F./Distrito Federal
El mil usos
La pulquería
Lagunilla, mi barrio
1980 Buscando un campeon
1978 Oye Salomé!
Pasajeros en transito
1976 México, México, ra ra ra
Svědectví obce Marusia
1975 La presidenta municipal
1973 La derrota
1970 Quizá siempre si me muera

TV seriály

2011 Como dice el dicho (TV seriál)
2010 Triunfo del amor (TV seriál)
2009 Camaleones (TV seriál)
2008 Las tontas no van al cielo (TV seriál)
2006 Amor mío (TV seriál)
2005 Barrera de amor (TV seriál)
Vecinos (TV seriál)
2004 Rubí (TV seriál)
2003 Opravdová láska (TV seriál)
2001 El juego de la vida (TV seriál)
Navidad sin fin (TV seriál)
2000 Carita de ángel (TV seriál)
1999 Tres mujeres (TV seriál)
1998 ¿Qué nos pasa? (TV seriál)
Ángela (TV seriál)
1996 La culpa (TV seriál)
1995 Acapulco, cuerpo y alma (TV seriál)
1993 Valentina (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
Vivir un poco (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky