foto

Walter Mathews

  • nar. 10.10.1926
    New York City, New York, USA
  • zem. 28.4.2012 (85 let)
    Mountain Center, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Mission Kill
Šek je na poště
1984 Ernie Kovacs: Between the Laughter (TV film)
O závod s měsícem
1983 Malý génius (TV film)
1982 Na plechárně
1981 Noční dravci
1980 Alcatraz: The Whole Shocking Story (TV film)
Off the Minnesota Strip (TV film)
1979 She's Dressed to Kill (TV film)
1978 Ruby and Oswald (TV film)
To Kill a Cop (TV film)
Two-Five, The (TV film)
1977 Beyond Reason
1969 Obhájce
1967 A Covenant with Death
1966 S mojí ženou ne!
Špatné číslo
1964 Nahý polibek
Where Love Has Gone
1959 Uprostřed noci

TV seriály

1985 Robert Kennedy & His Times (TV seriál)
Space (TV seriál)
1984 Challenge of the GoBots (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1982 Romance Theatre (TV seriál)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)
Nero Wolfe (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)
1978 Vega$ (TV seriál)
1977 Fish (TV seriál)
Operation Petticoat (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Delvecchio (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
The Adams Chronicles (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 Apple's Way (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
1970 Somerset (TV seriál)
1969 Bold Ones: The Protectors, The (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1965 Mister Roberts (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
The Bill Dana Show (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Bob Newhart Show, The (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Surfside 6 (TV seriál)
1959 Rawhide (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace