foto

Ramtin Parvaneh

  • nar. 12.8.1984 (34 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Play / Ground
2016 Obehaget måste kompenseras
2015 Bezchybný plán
2011 Irene Huss - Hon na svědka (TV film)
2010 Incident v bance

TV seriály

2013 Molanders (TV seriál)
2010 Kommissarie Winter (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace