foto

Dan Yarhi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Little Italy
2014 Dr. Cabbie
2010 Made... The Movie (TV film)
2009 Pokrevní bratři 2
2005 Hon na vraha (TV film)
2003 Unesená: Příběh Elizabeth Smartové (TV film)
2002 Druhá řada (TV film)
Fiona (TV film)
Mezi cizinci
Máma stávkuje (TV film)
2001 Nenechám tě odejít (TV film)
1999 Milostné dopisy (TV film)
Vánoční píseň (TV film)
1998 Marriage Fool, The (TV film)
1992 Primary Motive
1989 Poslední svědek
Vítej domů
1981 Evil Stalks This House (TV film)

TV seriály

1998 The Last Don II (TV seriál)
1981 Seeing Things (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace