foto

Salvador Garcini

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2009 Cabeza de buda
2008 Divina confusión

TV seriály

2017 El bienamado (TV seriál)
2014 La Malquerida (TV seriál)
2010 Soy tu dueña (TV seriál)
2009 Corazón salvaje (TV seriál)
2008 Mañana es para siempre (TV seriál)
2002 Las Vías del Amor (TV seriál)
1998 Soñadoras (TV seriál)
1994 Volver a empezar (TV seriál)
1993 Dos mujeres, un camino (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2007 Amor sin maquillaje (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace