foto

Dany Benedito

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Pourquoi personne me croit? (TV film)
2012 Bratr a sestra (TV film)
Moje máma je squatter (TV film)
2010 Famille décomposée (TV film)
Le Désamour (TV film)
2009 Lidská bestie
2008 Didine
Falešné obvinění (TV film)
2007 Nechci, abys odešla
Piano oublié, Le (TV film)
2005 Papa est formidable (TV film)
Ó, jak jsi krásný
2000 Tout va bien, on s'en va

TV seriály

2018 Les Impatientes (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2015 Disparue (TV seriál)
Épisode Six (E06)
2012 Michel (TV seriál)
2010 Interpol (TV seriál)
2009 Éternelle (TV seriál)
2000 Lyon police spéciale (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky