foto

Joseph Vitale

  • nar. 6.9.1901
    New York City, New York, USA
  • zem. 5.6.1994 (92 let)
    Granada Hills, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1964 Apache Rifles
1962 Who's Got the Action?
1960 Bells Are Ringing
1959 Alias Jesse James
1958 Hong Kong Confidential
1957 Kožená punčocha
Wild Is the Wind
1956 Forbidden Moon (TV film) - a.z.
Rumble on the Docks
Serenáda
1955 A Bullet for Joey
New York Confidential
Square Jungle, The
Závodníci
1954 Casanova's Big Night
Make Haste to Live
Superman in Exile - a.z.
1953 Ten cizinec měl zbraň
1952 Stop, You're Killing Me
Yankee Buccaneer
1951 Mr. Imperium
My Favorite Spy
1950 Fancy Pants
My Friend Irma Goes West
1949 A Connecticut Yankee in King Arthur's Court
Illegal Entry
Red, Hot and Blue
The Lost Tribe
1948 Bledá tvář
1947 Dangerous Years
Road to Rio
Smash-Up: The Story of a Woman
Where There's Life
1946 Lady Luck
1945 Zombies on Broadway
1944 Action in Arabia
Dny slávy
Gildersleeve's Ghost
Nic než osamělé srdce
Passport to Destiny
The Falcon in Mexico
1934 Daredevil O'Dare
1933 Turkey in the Raw

TV seriály

1961 Ben Casey (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
1959 Pony Express (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
Wichita Town (TV seriál)
1958 Cimarron City (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
Northwest Passage (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
1957 Casey Jones (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Circus Boy (TV seriál)
Tales of the 77th Bengal Lancers (TV seriál)
1955 Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Adventures of the Falcon (TV seriál)
Climax! (TV seriál)
Duffy's Tavern (TV seriál)
Rocky Jones, Space Ranger (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
Shadow of the Cloak (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

TV pořady

1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace