foto

Mathias Grimm

  • nar. 21.12.1943 (75 let)
    Wernigerode, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Ist Onkel Jack ein Konformist? (divadelní záznam)
1979 Nero (TV film)
1976 Pension Schöller (TV film)
1971 Das haut den stärksten Zwilling um
1969 Klassenkeile
Život ve dvou
1967 Kaviar und Linsen (TV film)
Straßenbekanntschaften auf St. Pauli
1966 Die rote Geldbörse (divadelní záznam)
1958 Lilli - ein Mädchen aus der Großstadt

TV seriály

1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1973 Algebra um acht (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
1966 Polizeifunk ruft (TV seriál)

Dokumentární

1967 Wunder der Liebe, Das

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky