foto

Werner Lierck

  • nar. 26.3.1920
    Berlin, Německá říše
  • zem. 28.4.1985 (65 let)
    East Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Der Mexikaner Felipe Rivera (TV film)
1983 Zille a já
1980 Nicht verzagen, Trudchen fragen
1979 Ding im Schloß, Das
Einfach Blumen aufs Dach
Vražda bez důkazů
1976 Die Bibliothekarin (TV film)
Ein altes Modell (TV film)
Krach im Hochhaus (TV film)
Liebesfallen
Nelken in Aspik
Unser stiller Mann (TV film)
1975 Am Ende der Welt
1974 Die Kurve (TV film)
Haló, taxi ! (TV film)
Polizeiruf 110 - Die verschwundenen Lords (TV film)
1973 Nešvindluj, miláčku!
Reife Kirschen
1972 Das 109. Experiment (TV film)
Polizeiruf 110 - Blutgruppe AB (TV film)
Sonnensucher
1971 Alfa 1
Androklus und der Löwe - vyp.
Der Sonne Glut (TV film)
Die zweite Liebe
Oswin und die Geister (TV film)
1970 Aus unserer Zeit
Der Streit um den Sergeanten Grischa (TV film)
Tscheljuskin (TV film)
1969 Die Pferdekur (TV film)
Im Himmel ist doch Jahrmarkt
Jungfer, Sie gefällt mir
Zeichen der Ersten, Die (TV film)
Čas žít
Šéf přijde ve dvanáct
1968 Geheimkommando Ciupaga (TV film)
Heißer Sommer
Hejtman Florián
Mord am Montag
Nacht im Grenzwald, Die
Schüsse unterm Galgen
Wir lassen uns scheiden
1967 Gefrorenen Blitze, Die
Geschichten jener Nacht
Meine Freundin Sybille
Ohrfeige, Die (TV film)
1966 Alfons Zitterbacke
Hände hoch oder ich schieße
Reise ins Ehebett
1965 Bez pasu v cizích postelích
Das Stacheltier - Aber genau!
Das Stacheltier - Motorradhelden - vyp.
Eisenjustavs dollste Fuhre (TV film)
Nichterfasstes Zimmer zu vermieten (TV film)
1964 Berlin bleibt Berlin (TV film)
Das Stacheltier - Die stachlige Leinwand
Geliebte weiße Maus
Verflixte Bande (TV film)
1963 Das Stacheltier - Der vorbildliche Ehemann
Das Stacheltier - Die Autorenstunde
Das Stacheltier - Klapper macht Karriere
Das Stacheltier - Pfui Teufelchen!
Das Stacheltier - Wieder mal was Neues
Liebe postlagernd (TV film)
Nebel
Reserviert für den Tod
Verliebt und vorbestraft
1962 Das Stacheltier - Singende, klingende Heimat
Das Stacheltier - Spaß muß auch sein
Das verhexte Fischerdorf
Malá násobilka
Revue um Mitternacht
Smrt má jednu tvář
Umělcem s překážkami
1961 Das Kleid
Das Stacheltier - Alte Platte
Das Stacheltier - Der Fall Herkules
Das Stacheltier - Ein Pferd müßte man haben
Das Stacheltier - Nach Modell
Das Stacheltier - Recht gute Besserung
Das Stacheltier - Rumpelstilzchen
Filmmagazin Nr. 1, Das
Handvoll Noten, Eine
Honba za botou
Sen kapitána Loye
1960 Entscheidung des Dr. Ahrendt, Die
Fahrt ins Blaue (TV film)
Hochmut kommt vor dem Knall
Podezřelý je můj syn
Schöne Lurette, Die
Zu jeder Stunde
1959 Bílá krev
Das Stacheltier - Schlauberger oder Die Kinderkonferenz
Das Stacheltier - Schnellgericht
Důvod k rozvodu
Im Sonderauftrag
Kleine Kuno, Der
Maibowle
Musterknaben
Reportage 57
Senta auf Abwegen
Těžká zkouška
Zboží pro Katalánii
1958 Eskadra Netopýr
Meine Frau macht Musik
Píseň námořníků
Sie kannten sich alle
1957 Das Stacheltier - Höfliche Antwort
Fridericus Rex - elfter Teil
1956 Das Stacheltier - ...und alle, alle kamen
Heimliche Ehen
1954 Das Stacheltier - Folge 16: Stiesels Institut für gute Sitten

TV seriály

1982 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Die Wette (E81)
1973 Sedm afér doni Juanity (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Nachteinkäufe (E30)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Strafversetzt (E17)
1969 Drei von der K (TV seriál)
Komunista Hans Beimler (TV seriál)
Rendezvous mit Unbekannt (TV seriál)
1967 Begegnungen (TV seriál)
1960 Moabiter Miniaturen (TV seriál)

Dokumentární

1968 Mensch - Sicherheit - Gesundheit - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky