foto

Chris van Tulleken

  • nar. 18.8.1978 (40 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2017 Záhady lidského těla (TV seriál) - mod.
2016 How to Stay Young (TV seriál) - mod.
Jak najít lásku přes internet (TV film)
2015 The Truth About Calories (TV film) - mod.
2014 Operation Cloud Lab (TV seriál) - mod.
Sugar v Fat (TV film) - mod.
2013 Trust Me, I'm a Doctor (TV seriál) - mod.
2012 Operace Ledovec (TV seriál) - mod.
2010 Muzeum života (TV seriál) - mod.
2006 Dobytí jižního pólu (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Operace JAUU! (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1972 Mastermind (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace