foto

Viktorija Tarasova

  • nar. 16.7.1971 (48 let)
    Skopin, Ryazanskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Gluchar. "Opjať Novyj!" (TV film)
2010 Gluchar v kino
Gluchar. "Snova Novyj" (TV film)
2009 Gluchar. Prichodi, Novyj god! (TV film)
2008 Spartakiada. Lokalnoe poteplenie

TV seriály

2016 Odin protiv vsech (TV seriál)
Policejskij s Rubljovki (TV seriál)
2014 Mama v zakoně (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Chorošij čelovek (S03E32)
Vojna i mir (S03E20)
Pobeg (S03E11)
další epizody (5)
Pjatnickij (TV seriál)
Maski (S04E32)
Kozyrnoj tuz (S04E31)
Poslednij raund (S04E30)
další epizody (32)
2013 Karpov (TV seriál)
Chod koňom (S02E22)
Pismo s togo sveta (S02E21)
Kuda ty? (S02E16)
další epizody (11)
Pjatnickij (TV seriál)
Zaščita Ziminoj (S03E30)
Mjortvyje podoždut (S03E29)
Sdělka s sovesťju (S03E28)
další epizody (30)
2012 Karpov (TV seriál)
Ťma ili Sveta (S01E32)
Zombi (S01E31)
Zverinaja staja (S01E30)
další epizody (15)
Petrovič (TV seriál)
Prizrak (E07)
Strana 03 (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Semja (S02E32)
Ně sliškom vysoko, ně sliškom nizko (S02E31)
S meňa chvatit! (S02E30)
další epizody (32)
2011 Pjatnickij (TV seriál)
Palači (S01E32)
Prosypajetsja šerif (S01E31)
Odin iz nas (S01E30)
další epizody (32)
2010 Advokatěssy (TV seriál)
Dělo o DTP (E08)
Otděl (TV seriál)
Po pravu (E03)
Pjatnickij (E02)
Gluchar (TV seriál)
Točka (S03E64)
Četvertaja vlasť (S03E63)
I.O. (S03E62)
další epizody (54)
2009 Gluchar (TV seriál)
Ťma (S02E48)
Genij (S02E47)
Opjaněnije (S02E46)
další epizody (48)
2008 Gluchar (TV seriál)
Vybor (S01E48)
Volčja staja (S01E47)
Gosť rabočij (S01E46)
další epizody (48)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky