foto

Ivan Palomares

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 En las estrellas
2016 Project 12: The Bunker
2014 Les Vent des Regrets
2007 Catharsis

TV seriály

2014 Ciega a citas (TV seriál)

Dokumentární

2009 Mundos de agua (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
Nada es para siempre (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky